Zet 'm op, maak morgen mogelijk.

Omschrijving

Visser & Smit Bouw is een groot bouwbedrijf met unieke, uitdagende projecten in de utiliteits- en industriebouw. Het bedrijf met hoofdkantoor in Rotterdam is op zoek naar nieuwe medewerkers. Slimme mbo’ers en hbo’ers die willen meewerken aan mooie, toekomstbestendige gebouwen.

Doel

De arbeidsmarkt voor technici (o.a. bouwkunde of civiele techniek) is behoorlijk uitdagend. Er wordt heel veel gebouwd in Nederland en er staat heel veel in de planning maar alles valt of staat bij het hebben van voldoende gekwalificeerde medewerkers. Visser & Smit Bouw wil haar bekendheid verbeteren bij haar arbeidsmarktdoelgroepen en laten zien wat ze technici te bieden heeft.

Om op te kunnen vallen tussen de vele concurrenten heeft The Addstore een pakkend en krachtig beeld ontwikkeld. Een beeld dat in een oogopslag duidelijk maakt wat voor mensen je zoekt namelijk: ‘Knappe Koppen’. De helm speelt o.a. een belangrijke rol in online videocampagne. Op verschillende (bouw)locaties van Visser & Smit Bouw zien we op hoofdhoogte een bouwhelm zweven met daarop de tekst ‘Knappe koppen gezocht:’. We zien de helm op de bouwplaats en achter de computer en als trainee. De helm symboliseert de onzichtbare medewerker waar Visser & Smit Bouw naar op zoek is.

The Addstore heeft naast de videocampagne ook de werkenbijsite ontwikkeld en geproduceerd. We waren verantwoordelijk voor het design van de website, het schrijven van de copy, de fotografie en video en de bouw van de website. Op de site trekken we het concept van de ‘knappe koppen’ verder door en vertellen we meer over de usp’s van Visser & Smit Bouw als werkgever.

Resultaat

Op dit moment wordt er intensief campagne gevoerd. De inzet van sociale media zoals Instagram, Linked In en Google zijn daarbij heel belangrijk. De inzet en optimalisatie doen we in nauwe samenwerking met onze mediapartner Mr Work. De campagne wordt uitsluitend getoond aan kandidaten die voldoen aan het juiste technische profiel. Zij krijgen verschillende content items te zien. Eerst volgen posts die de kandidaten prikkelen en als de kijker meer interesse toont, dan volgen posts met meer informatie over de baan en de vacatures.

The Addstore

Zevenbergen
The Addstore
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe