Zakelijk reizen zonder verrassingen: MILO app

Omschrijving

Voor Xximo hebben wij de nieuwe mobiliteitsplanner Milo ontworpen. Milo berekent exact jouw reistijd. Of je nou nog moet tanken, parkeren of wandelen. De app wijst jou eenvoudig de weg van deur tot deur! En aan het einde van de dag, betaal je veilig de parkeerkosten via de app.

Doel

De voorganger van de Milo-app was de hybride XXImo app. De opdrachtgever was op zoek naar een waardige native opvolger, toekomstgericht en schaalbaar. Daarnaast moet de app zich continu aanpassen aan het gedrag van de gebruiker, zodat hij relevant blijft.

Resultaat

Als vervanger van de hybride XXImo-app heeft E-sites de native Milo-app ontwikkelt voor iOS en Android. De app is schaalbaar, toekomstproof en volledig gericht op het gedrag van de gebruiker. Hierdoor blijft de app up-to-date en relevant. Via een koppeling met de agenda van de gebruiker meldt de app op basis van reistijden en files welke vertrektijd aanbevolen wordt. Vervolgens ontvangt de gebruiker een melding op het specifieke tijdstip om te vertrekken. Bij de bestemming kan een parkeergarage worden geselecteerd, waarbij parkeertijd en additionele wandeltijd automatisch wordt verrekend. De zeer vernieuwde en virtuele assistent 'Milo' helpt reizigers via een chatbottechniek bij vragen onderweg en bepaalt bij veranderende verkeersomstandigheden een nieuwe route. Veel innovatieve features, gebruiksvriendelijk en met het overzichtelijke design van XXImo.

Overige informatie

Samen, continu en overtreffend zijn waarden die wij belangrijk vinden. We werken altijd intensief samen. Onderling en met klanten die succesvol willen zijn op internet. Met inspiratie, kennis en deskundigheid zorgen we continu voor meerwaarde, de beste oplossing. En nooit zomaar, altijd overtreffend. Want daarmee tillen we onze eigen ontwikkeling en het succesvol zijn op internet naar een nieuw level. En creëren we toekomst. Samen. Want dat is dan weer onze ambitie. Klanten groeien door online succes, wij door tevreden klanten.

E-sites

Breda
E-sites
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe