Van Oord: De nieuwe corporate website

Omschrijving

Van Oord is een wereldwijde maritieme aannemer, gespecialiseerd in baggerwerken, landinfrastructuur, offshore wind en olie & gas-infrastructuur. Wij mochten de nieuwe corporate website van Van Oord ontwikkelen!

Doel

Om een volgende stap te zetten in hun digitale positionering, kwam de vraag om een nieuwe corporate website te ontwikkelen. Belangrijk hierbij waren een toekomstbestendige technische opzet, gebruiksvriendelijk CMS, hoog securityniveau, naadloze integraties met HR en Marketing Automation software, en een update van het design.

Resultaat

Een moderne website, gericht op corporate communicatie en recruitment. In de eerste fase van het project is een design update doorgevoerd op basis van de meest recente designstandaarden en de laatste brand & styleguide van Van Oord.

Daarna is de website technisch gerealiseerd op basis van moderne technologien en een gebruiksvriendelijk CMS voor de contentbeheerders van Van Oord. De website is uiteraard geen losstaand onderdeel, maar naadloos gekoppeld met andere systemen via API.

Overige informatie

Klaar voor de toekomst

Van Oord heeft met de nieuwe corporate website een moderne en professionele online identiteit. Dankzij het gebruik van enterprisetechnologie├źn in een headless CMS opzet kan de website altijd doorontwikkeld worden.

Nieuwe features, koppelingen met andere systemen of bijvoorbeeld een website redesign kunnen doorgevoerd worden zonder dat de website opnieuw gebouwd hoeft te worden. Van Oord kan zich dus aan blijven passen aan nieuwe digitale ontwikkelingen en veranderende behoeftes.

Vidda Digital

Rotterdam
Vidda Digital
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe