SVn: Van eerste huis tot energiezuinig bedrijfspand

Omschrijving

SVn biedt verschillende leningen die consumenten én bedrijven kunnen gebruiken om hun wensen op het gebied van wonen te realiseren. Of u nu uw eerste eigen woning koopt of bezig bent met het isoleren van uw huis. Of u nu een oude fabriek renoveert tot kantoorruimte of uw bedrijfspand energieneutraal

Doel

Na jaren van groei liep het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) tegen de grenzen aan van het leningenbeheersysteem. Bovendien wilde SVn de IT in eigen regie nemen. Een belangrijk besluit volgde vorig jaar: we gaan alles veranderen. Vandaag, begin mei 2019, precies een jaar later, stapt SVn een nieuwe wereld in. Een wereld waarin de kern van wat SVn doet hetzelfde is gebleven. En de rest… is vernieuwd! SVn koos voor een grote sprong voorwaarts: het volledige IT-landschap in één keer vernieuwen. En gebruik maken van oplossingen (applicaties en infrastructuur) die snel schaalbaar zijn in volume (in de Cloud). Daardoor kan de technische omgeving meebewegen met de ontwikkelingen van SVn als organisatie.

Resultaat

De website, digitale aanvraagstraten en mijn omgevingen voor klanten én overheden zijn vernieuwd door Bikkelhart en Poort80. Samen hebben wij voor SVn een nieuwe website én diverse op maat gemaakte aanvraagstraten ontwikkeld.

Een unieke samenwerking waarbij transparantie, gemengde teams, een vast ritme van samenkomen en consequente, kernachtige rapportages zorgden voor een rode draad op de inhoud. De vernieuwing is binnen alle gestelde kaders succesvol verlopen. Ook komende jaren blijft SVn haar dienstverlening stap voor stap steeds verder digitaliseren.

Overige informatie

SVn is in 1996 opgericht. Er werken ruim 120 professionals. Het bestuur is belast met het besturen van de stichting. De raad van toezicht heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de stichting.

Poort80

Amsterdam
Poort80
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Tags

+ Voeg case toe