Say Yes To The Dress

Omschrijving

Magento webshop voor Say Yes To The Dress
Voor Say Yes To The Dress hebben wij een eigentijdse Magento webshop ontwikkeld.

Doel

Say Yes To The Dress stapte over op een Magento webshop vanwege de flexibiliteit van het platform, de snelle time-to-market én goede SEO mogenlijkheden. Ook de goede reputatie van de software en de optie om multistores aan te maken die eenvoudig vanuit één database te bedienen zijn. Inmiddels heeft Say Yes To The Dress drie webstores draaien en ze groeien nog elke dag!

Resultaat

Het team van Say Yes To The Dress wilde een nieuwe internationale webshop met ruimte voor marketingactiviteiten, eigentijds design en groei. Daarnaast was de wens om zelf de content en orderverwerking te regelen wat zich vertaald in een makkelijk en overzichtelijk CMS. Samen hebben we gekozen voor Magento als platform.

Overige informatie

Say Yes To The Dress
Say Yes To The Dress is een unieke Nederlandse webshop op het gebied van bruidsaccessoires.
Hun collectie is hip & hot - en je vindt bij hen de mooiste accessoires om jouw look compleet te maken. Van bijzondere bruidsschoenen en haarsaccessoires bruid tot comfy kimono's en sexy bruidslingerie. Altijd in jouw stijl! www.sayyestothedress.nl

SAMENWERKEN?
E-commerce bureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de webshop kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design. Alles specifiek gericht op de B2C doelgroep.

Wij willen graag jouw partner in e-commerce zijn. Samen doorlopen we de stappen uit onderstaand model. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit model wel de leidraad. Onze werkwijze is erop gericht je bij iedere stap in het proces te betrekken. Na de realisatie ben je niet van ons af: ook als de webshop is opgeleverd kun je altijd bij ons terecht. We hebben korte communicatielijnen en blijven met je meedenken. Zoals goede partners dat doen. 0172-603130

Accent interactive

Alphen aan
Accent interactive
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe