Santander Consumer Finance

Omschrijving

Santander Consumer Finance Benelux is een toonaangevend consumenten-financieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group. Santander Consumer Finance Benelux één van de grootste financiële instellingen ter wereld.
Santander Consumer Finance Benelux helpt mensen en bedrijven groeien met verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan haar partners.

Doel

Santander Consumer Finance Benelux wilde het beheer van haar consumenten-website overdragen. Stabiliteit en support alsmede de hosting diende gemakkelijker en professioneel te worden opgepakt.

Resultaat

Onze oplossing bestond eruit dat Poort80 de website en onderliggende processen heeft verhuisd naar haar datacentrum.

Santander Consumer Finance Benelux beheert – onveranderd – haar eigen website. Tegelijkertijd zorgt de afdeling support van Poort80 voor het 24x7 monitoren van de website en de online processen. De online rekenmodules en aanvraagformulieren zijn geoptimaliseerd en voldoen geheel aan de nieuwe AVG/GDPR-regelgeving. Thans wordt er (voortdurend) gewerkt aan de gebruikersvriendelijkheid (usability) en de online vindbaarheid (SEO) van de website.

Poort80

Amsterdam
Poort80
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe