PIM Connect - Realtime productinformatie

Omschrijving

Hoe krijgen wij de informatie van meer dan 500.000 producten snel uit een Product Informatie Management inzichtelijk op een mobiel. En wat als deze informatie ook -realtime - deelbaar moet zijn?

Doel

Perfion is een volledig gestandaardiseerde PIM oplossing die door enkele honderden bedrijven in Europa wordt ingezet voor product informatie management.

Aan ons de vraag om een app te realiseren die naadloos aansluit op Perfion en ervoor zorgt dat gebruikers realtime toegang krijgen tot de informatie in Perfion via hun mobiel. Ook bij een lastige netwerkconfiguratie (denk aan servers on-premise) en bij meer dan 500.000 producten in de database.

Resultaat

Wij hebben een nieuw product (PIM Connect) ontwikkeld dat bestaat uit en saas oplossing, apps voor iPhone en Android en een supersnelle integratie met Perfion. En dat allemaal voortbouwend op alle kennis en configuratie die een onderneming in Perfion kan opbouwen.

Overige informatie

Pim Connect is ontworpen om eenvoudig actuele productinformatie uit Perfion te bekijken, waar je ook bent. Door het scannen van een QR of barcode kun je direct de specificaties van een product bekijken.

Met PIM Connect kun je eenvoudig een product delen via e-mail, WhatsApp, Skype of hoe je maar wilt. Via een tijdelijke online product pagina kan de ontvanger up-to-date productinformatie inzien. De productinformatie kan in meerdere talen bekeken worden.

Je kunt ook media (zoals afbeeldingen en bestanden) opdezelfde manier delen.

De app is beschikbaar in het Nederlands en Engels. De productinformatie kan in alle beschikbare talen worden weergegeven.

Ondertussen blijven we PIM Connect actief monitoren, optimaliseren en doorontwikkelen, met als uiteindelijk doel: overal realtime productinformatie.

+ Voeg case toe