Ontwikkeling MyTravelPlanner

Omschrijving

In samenwerking met onze partner The Harvest Company ontwikkelden wij MyTravelPlanner: een online tool waarin alle relevante issues voor het voorbereiden van je reis zijn verzameld.

Doel

Het onwikkelen van een online tool waar reizigers adviezen aangereikt krijgen op het gebied van veiligheid, reisdocumenten, gezondheid,geldzaken, verzekeringen, vervoer en reisbagage. De aangereikte adviezen kunnen worden toegevoegd aan een to-do lijst. Deze checklist wordt opgeslagen en de reiziger kan in aanloop naar zijn reis, al deze to-do’s afwerken tot alles is geregeld.

Resultaat

De informatie in de aangeboden categorieën is tot stand gekomen door koppelingen met een aantal partners zoals: Ministerie van Buitenlandse Zaken, Douane, Glaxo Smith Kline, GWK Travelex, De Europeesche, CIBT Visas en Parcompare.

New Fountain was verantwoordelijk voor de volledige techniek en het design.
Niet alleen van de website maar ook diverse promotionele uitingen, zowel online als offline.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

De Harvest Company: "Zakelijk succes in dit digitale tijdperk is voor een belangrijk deel afhankelijk van de juiste keuze voor de IT partner. Wij als de Harvest Company, eigenaar van MyTravelPlanner.nl, zijn nog elke dag dankbaar dat we ons vertrouwen gegeven hebben aan het Haarlemse New Fountain.
Los van het feit dat we door jarenlange samenwerking op andere projecten wisten dat New Fountain een betrouwbare partner is, bleek New Fountain ook in de opzet en creatie van ons nieuwe travel platform van ongekende waarde. Niet alleen vonden ze oplossingen voor gecompliceerde IT vraagstukken maar ze durven ook gewoon aan te geven wanneer iets niet wenselijk is of beter kan."

+ Voeg case toe