Online vinden, fysiek kopen met CBW-Erkend

Omschrijving

Dankzij de CBW-Erkend Website kunnen consumenten eenvoudig 2100 CBW-erkende winkels vinden. Dit biedt consumenten een manier om zeker te zijn van hun aankoop. Aan Bratpack de taak om dit zo eenvoudig mogelijk te maken.

Doel

Aan Bratpack de taak om 20% meer gebruikers gebruik te laten maken van de zoektool. Waarbij er via de Organische vindbaarheid 15% meer bezoekers naar de website moeten komen. Om dit te bereiken heeft de opdrachtgever gevraagd aan ons of wij de website technisch konden vereenvoudigen. Op basis van A/B-tests, Customer Journey analyses, Zoekmachine Optimalisatie, Linkbuilding en Conversie optimalisatie zijn we hiermee aan de slag gegaan.

Resultaat

Door het analyseren en optimaliseren van alle kanalen hebben we de doelstellingen ruim behaald. 92% meer organische bezoekers en de ledenpagina's zijn veel beter bekeken dan in de oude situatie. Dit alles door de attributies door te meten, Customer tracking na te gaan en focus op de content optimalisatie.

Overige informatie

De website staat www.cbw-erkend.nl staat live sinds oktober 2018, sinds de lancering meten we continu alle resultaten door om te zorgen voor zoveel mogelijk relevante bezoekers.

Bratpack

Zwanenburg
Bratpack
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe