Manus - horeca portal

Omschrijving

Horecaondernemers bestellen bij Manus met één druk op de knop bij al hun leveranciers.

Achtergronden van deze case

Het contact tussen leveranciers en afnemers in de horecawereld verloopt vaak ongestructureerd en rommelig. Manus Hospitality Services zocht daarom een platform om de efficiency tussen leveranciers en afnemers te verbeteren. Op DeManus.nl kunnen leveranciers hun producten aan een grote afzetmarkt kwijt en afnemers kunnen profiteren van een goedkoper en groter aanbod. Om dit idee naar de digitale wereld te vertalen, schakelde Manus de hulp van GlobalOrange in.

Doel

De klant wilde een applicatie die leveranciers en afnemers uit de horecabranche bij elkaar brengt. De applicatie moest gebruiksvriendelijk zijn en er aantrekkelijk uitzien. Ook was het belangrijk dat de toepassing veel extra mogelijkheden zou bieden, zoals bestellijsten en kassa- en voorraadbeheer.

Resultaat

De applicatie die GlobalOrange ontwikkelde, is een intelligent en veelzijdig, maar ook toegankelijk platform. GlobalOrange gaf de website een aantrekkelijk uiterlijk en maakte het gebruiksvriendelijk. De website is overzichtelijk en biedt veel gemak aan de gebruikers. Er zijn veel extra mogelijkheden, zoals het bewaren van bestellijsten en kassa- en voorraadbeheer.

+ Voeg case toe