Magento 2 webshop online fashion

Omschrijving

De webshop bouFFanteis ontwikkeld in Magento 2. Een supersnelle omgeving waar klanten zeer snel en intuïtief online fashion kunnen vinden en bestellen. Sjaal & Modeaccessoire online shop bouFFante is met circa 3500 sjaals online marktleider met sjaals en sjaal gerelateerde modeaccessoires.

Doel

Het team van bouFFante wilde een nieuwe internationale webshop met ruimte voor marketingactiviteiten, eigentijds design en groei. Daarnaast was de wens om zelf de content en orderverwerking te regelen wat zich vertaald in een makkelijk en overzichtelijk CMS. Samen hebben we gekozen voor Magento 2 als platform.

Resultaat

bouFFante is de grootste online shop met feestelijke sjaals & modeaccessoires.

bouFFante is ontwikkeld binnen Magento 2 op een Hypernode omgeving van Byte. Een supersnelle omgeving waar klanten zeer snel en intuïtief hun producten kunnen vinden en bestellen.

Een verdubbeling van conversie ten opzichte van de oude situatie!
De nieuwe website brengt veel beter de producten van bouFFante tot uiting en sluit bovendien veel beter aan op de (aankoop)reis van consumenten.

Sjaal & Modeaccessoire online shop bouFFante is met circa 3500 sjaals online marktleider met sjaals en sjaal gerelateerde modeaccessoires. De sjaal afdeling brengt een unieke collectie omslagdoeken, damessjaals, herensjaals, zijden sjaals, Pashmina shawls, effen sjaals, trendy sjaals, colsjaals, modesjaals, fluwelen sjaals, boerenzakdoeken, zomersjaal, shawls, mousseline sjaals, bandana ... etc

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

E-commerce bureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de webshop kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design. Alles specifiek gericht op de B2C doelgroep.

Wij willen graag jouw partner in e-commerce zijn. Samen doorlopen we de stappen uit onderstaand model. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit model wel de leidraad. Onze werkwijze is erop gericht je bij iedere stap in het proces te betrekken. Na de realisatie ben je niet van ons af: ook als de webshop is opgeleverd kun je altijd bij ons terecht. We hebben korte communicatielijnen en blijven met je meedenken. Zoals goede partners dat doen.

+ Voeg case toe