Magento 2 webshop DCP

Omschrijving

Dutch Card Printing heeft vele technieken in huis om unieke plastic cards te produceren. Wij drukken op verschillende materialen, zoals ABS, PVC, PETG, ECOpas® van aardappelzetmeel of zelfs hout. Passen met magneetstrip, MIFARE® of MIFARE DESFire® chips (RFID), Tiriskaarten enz.

Doel

De webshop van DCP liep al jaren succesvol op Magento 1. Samen met Riff Online hebben we gekeken naar hoe we dat succes in de toekomst kunnen verlengen. Al gauw kwamen we uit op een overstap naar Magento 2.

Resultaat

De website Dutch Card Printingis gebouwd op het Magento 2 content management systeem (CMS) met een Open ERP koppeling. Het goed op orde hebben van je back office processen zoals inkoop, voorraad en administratie zijn bepalend voor je online succes. Daarom is de Magento webshop van DCP aangesloten op hun ERP-systeem om het beste uit de twee systemen te halen.

De website heeft binnen een maand een 25% meer bezoekers opgeleverd en en de conversieratio van de webshop is gestegen met meer dan 25%.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd. Focus op performance, klantervaring, integratie en conversie.

De shop is snel mede dankzij de Hypernode omgeving van Byte.

Overige informatie

Accent Interactive is een full service internetbureau in Alphen aan den Rijn. We zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke websites en webshops. We hebben als internetbureau ruime ervaring met het realiseren van sterk uiteenlopende klantwensen. Wij bouwen websites en webapplicaties voor het MKB.

Er zijn genoeg internetbureau's en reclamebureau's om uit te kiezen. Waarmee maken wij het verschil? Vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn maakt ons flexibele team samen met onze klanten bedrijven en ideeën online succesvol. Wij denken mee vanuit strategie en zorgen dat jouw website optimaal aansluit bij jouw bedrijf en huidige communicatie. Hierbij houden wij altijd de focus op de kwaliteit van ons werk, met een scherp oog voor details en afwerking.

+ Voeg case toe