Innovam: Trainingen in de mobiliteitsbranche

Omschrijving

Innovam is een van de grootste opleiders in de Automotive branche in Nederland. Innovam geeft advies en verzorgt trainingen op het gebied van (bedrijfs)auto- en tweewielertechniek, (after)sales, management en HRM. Daarnaast streeft Innovam ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

Doel

Innovam was op zoek naar een nieuw platform voor haar e-learning oplossingen wat gemakkelijk te onderhouden en uit te breiden valt en tevens lagere kosten met zich meebrengt.

Resultaat

Poort80 heeft een nieuw platform ontwikkelt dat bestaat uit een volledige nieuwe administratieve applicatie (backoffice), publieke API en website. De backoffice handelt alle processen af rondom bestellen, omboeken en annuleren en regelt de fulfilment. Verder koppelt het met bestaande CRM en financiële applicaties.

De website is met Umbraco gebouwd en geeft Innovam de mogelijkheid de site eenvoudig te onderhouden en verder uit te bouwen. Op de site kunnen trainingen besteld worden en hebben de gebruikers een afgesloten ‘mijninnovam’ omgeving alwaar online trainingen gevolgd kunnen worden.
Bij de ontwikkeling van het platform is gebruik gemaakt van (o.a.) Kubernetes, CI/CD (continues integration / continues deployment), .Net Core en Elastic Search.

Poort80

Amsterdam
Poort80
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe