FOX Sports Camera app

Omschrijving

Voor alle voetballers is er nu de FOX Sports Camera app. De FOX Sports Camera is een gratis, leuke en unieke manier om van jouw voetbalmoment een FOX Sports moment te maken en dit te delen met je vrienden, familie en je voetbalclub via Facebook.

Doel

Breng mensen, momenten en je merk bij elkaar met deze foto-app. De Photocam maakt actieve merkambassadeurs van je doelgroep. Dit doen we door ze een leuke en unieke manier te geven waarmee ze foto’s en herinneringen kunnen delen, én ze daarvoor te belonen! Wanneer ze een foto maken en delen via de app krijgen ze een directe beloning in de vorm van bijvoorbeeld een coupon of downloadcode.

Maak een foto van een bijzonder, uniek of grappig voetbalmoment en plaats deze in een FOX Sports frame. Door gebruik te maken van een speciaal FOX Sports frame lijkt het net of je op tv of in de studio bent. Tag jouw club, teamgenoten en vrienden en ervaar samen het FOX Sports moment.

Resultaat

De gratis app is beschikbaar voor iOS en Android.

Functionaliteiten:

- Fotoframes
100% gratis filters en frames van FOX Sports.

- Wall of Framez
Bekijk de leukste foto’s op de Wall of Framez.

- Bij jou in de buurt
Frames worden opgevraagd en getoond op basis van locaties bij jou in de buurt. Alle beschikbare frames worden getoond op de map en in de lijst.

- Delen
Met het delen van Frames op Facebook maak je kans op mooie prijzen.

Overige informatie

DTT

Amsterdam
DTT
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe