EquiPro - Persoonlijke training voor ruiters

Omschrijving

Voor velen van ons is het een droom: getraind worden door een trainer van topniveau. Helaas zijn deze trainingen vaak behoorlijk prijzig of is er simpelweg een gebrek aan tijd. Met de Equipro app kan iedere ruiter nu een professionele training met persoonlijk advies aanvragen.

Doel

Conny Loonstra is in 2011 gestart met het blog Paard en Lifestyle en is inmiddels een begrip in de (Nederlandse) paardensportwereld. In 2015 heeft Conny dit blog uitgebreid met DressagePro, een online trainingsplatform dat actief ondersteuning biedt aan amateur ruiters op alle gebieden, van mindset tot fysieke houding. Deze benadering bleek erg theoretisch en er ontstond meer vraag om gepersonaliseerde feedback vanuit de praktijk. Hieruit ontstond het idee van wat uiteindelijk de EquiPro app zou worden.

Resultaat

Vandaag de dag heeft bijna iedereen een camera beschikbaar en van dit gegeven wordt dan ook handig gebruikt gemaakt door Equipro. Ruiters en amazones filmen de proef die zij lopen en uploaden dit beeldmateriaal in de app. Zij kunnen vervolgens zelf de trainer kiezen waarvan zij feedback willen krijgen. Via een uitgebreid zoeksysteem kunnen trainers gevonden worden op onder andere: taal,
IGEQ gecertificeerd, niveau en reviews.

Zo hebben de amateur liefhebbers van deze sport toegang tot een uitgebreide database van toptrainers en coaches in de paardensport.

Webuildapps

Alkmaar
Webuildapps
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe