Een geoptimaliseerd mobile-first web experience

Omschrijving

Een geoptimaliseerd mobile-first web experience voor Eurojackpot. Als een van de zeven Nederlandse Loterij-merken groeit EuroJackpot snel, met een groot aantal online spelers. Met een hoge wekelijkse jackpot en een lage buy-in verhouding biedt het merk een enorm potentieel voor verdere groei.

Doel

Om het merk te helpen zijn ambities te realiseren, heeft WORTH de nieuwe EuroJackpot-website ontworpen en ontwikkeld. Dit omvatte een digitale vernieuwing van de merkidentiteit, totale verfijning van de klantreis, evenals de implementatie van een nieuwe technologiestack die de systeemarchitectuur stroomlijnde en tegelijkertijd een solide technische basis vormde voor de andere loterijmerken.

WORTH werkte samen met verschillende onderdelen van het bedrijf en hun stakeholders om zich te concentreren op de behoeften van de klant. Dit resulteerde in een mobiele web-ervaring die zorgt voor een vlotte klantreis en hogere conversiepercentages.

Resultaat

1. VERBETERING VAN PRESTATIES EN WEKELIJKSE OMZET
Sinds het live gaan zijn de conversiepercentages opmerkelijk gestegen; niet alleen het aantal wekelijkse transacties is aanzienlijk toegenomen, ook de transactiewaarde vertoont een enorme verbetering.

2. BEHOUDEN KLANTAANDACHT
Bounce ratio op de belangrijkste pagina van de website werd gehalveerd vanwege een soepel, gestroomlijnde ervaring.

3. ONTWERPEN MET GEBRUIKERS CENTRAAL
Het koopgedrag van klanten is veranderd als gevolg van nieuwe interactiepatronen. Doordat er 'mobile-first' is ontworpen en ontwikkeld, zijn de laadtijden van pagina's gehalveerd.

Overige informatie

We hebben al vroeg de keuze gemaakt om het online kanaal puur op conversie en verkoop te laten focussen. Die focus werd de kracht van het project en is voelbaar in de applicatie zelf: moeiteloze gebruikersstromen, heel weinig afleiding en natuurlijk een zeer hoge conversieratio.

Worth Internet Systems

Den Haag
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe