Duurzaam 010

Omschrijving

Een website met heel veel informatie over initiatieven en mogelijkheden omtrent duurzaamheid. Voor zowel bewoners als ondernemers binnen de gemeente Rotterdam.

Doel

Drie websites binnen de gemeente Rotterdam, met informatie over duurzaam ondernemen en wonen, vervangen door één nieuwe in de huisstijl en volgens de gemeentelijke accessibility regels van de gemeente Rotterdam. Zodat de bewoners en ondernemers van Rotterdam alle informatie omtrent duurzaamheid gemakkelijk kunnen vinden op één plek.

Resultaat

Een Wordpress site waar bewoners en ondernemers binnen 87 thema’s kunnen vinden hoe ze kunnen verduurzamen verdeeld in 10 verschillende categorieën. Ook de slechtziende bewoners en ondernemers kunnen de informatie goed consumeren omdat de website AA scoort op de WCAG standaard. Ook zijn er aanpassingen gedaan op de standaard installatie in het kader van veiligheid en performance zo kan je alleen inloggen met 2FA en wordt de site gehost op de AWS cloud. Hiermee kunnen we naadloos opschalen en aanpassingen live zetten met een simpel commando. We zorgen dat de cloud zijn data opslaat in Ierland, want de data mag niet buiten Europa worden opgeslagen.

+ Voeg case toe