Corporate website Business School Notenboom

Omschrijving

De website voor Business School Notenboom is dusdanig opgezet dat deze in de toekomst verder ontwikkeld en uitgebreid kan worden.

Doel

Met behulp van de contentblokken die we in het content management systeem hebben toegevoegd kan Business School Notenboom zelf tekst en beeld op de website plaatsen en diverse templates aanmaken.
Ontwikkel een hoogwaardige website voor Business School Notenboom. Zij heeft een historie van meer dan 50 jaar onderwijs. Het is hun ambitie om uit te groeien tot een 'top-end'​ speler in de onderwijssector. Als toonaangevende erkende en geaccrediteerde Business School richten wij ons op MBO-, AD- en HBO-onderwijs in de richtingen Business, Hospitality en Events Management. Opleidingskwaliteit en een persoonlijke benadering staan daarbij centraal, net als het ontwikkelen van talenten en ondernemerskwaliteiten.

De opleidingen van Business School Notenboom kun je volgen op drie locaties in Nederland: in Eindhoven, Hilversum of Maastricht. Drie steden met elk een eigen karakter en bedrijvigheid.

Resultaat

Om er zeker van te zijn dat er technisch weinig beperkingen zouden zijn, is er voor het Laravel-framework gekozen, dat een solide basis voor het ontwikkelen biedt. Dit framework stelt ons in staat om ideeën snel tot uitvoering te brengen, volledig naar de wensen van de klant.

Overige informatie

Wie zijn wij?
Wij zijn Accent Interactive BV, Internetbureau uit Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden webshops en websites in Magento 2, WooCommerce, Prestashop, OpenCart webshop WordPress website en Maatwerk websites. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis.

Door onze ruime ervaring op het gebied van E-Commerce, Maatwerk websites en applicaties kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Graag samenwerken?
Direct beginnen met rendabele internet marketingstrategie? Of zoek je eerst advies? We helpen graag. We zijn te bereiken op 0172-603130. Of bel direct met Vanessa Tekelenburg op 06-11130703. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. https://www.accentinteractive.nl/full-service-internetbureau

Accent interactive

Alphen aan
Accent interactive
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe