Ajax Fanzone nieuwsapp

Omschrijving

De Ajax Fanzone app is de meest complete Ajax app. Met de Ajax Fanzone app blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste Ajax nieuws, live wedstrijdstatistieken, de uitslagen, het wedstrijdprogramma en het competitieoverzicht.

Doel

Daarnaast is het mogelijk om te reageren op nieuwsberichten en zo de discussie aan te gaan met andere Ajax fans. Ook kunnen er push notificaties worden geactiveerd voor wanneer er een nieuw artikel in de app wordt geplaatst, wanneer een andere gebruiker heeft gereageerd op een door jou geplaatste reactie, wanneer gebruikers jouw reacties liken, wanneer er een wedstrijd van Ajax begint en wanneer er gescoord wordt.

Resultaat

De applicatie is gratis te downloaden op zowel de iPhone, iPad Android Phone en Android Tablet. De app heeft de volgende functionaliteiten:

- Nieuwsoverzicht
Bekijk het laatste voetbalnieuws. Reageer op nieuwsberichten en like met een eenvoudige druk op de knop.

- Eredivisie competitiestand
Altijd een up-to-date Eredivisie competitiestand.

- Statistieken
Ontvang LIVE wedstrijdstatistieken van Ajax, altijd direct op de hoogte van alle doelpunten, gele kaarten, rode kaarten en wissels.

- Delen
Deel nieuwsberichten via Facebook, Twitter of e-mail.

- Reageren en liken
Reageer en like nieuwsberichten en ga de discussie aan met de andere fans.

- Wedstrijden
Informatie over de laatst gespeelde wedstrijd en de aankomende wedstrijd.

- Forum rewards
Gebruikers van de app ontvangen beloningen voor de; duur van inschrijving, ontvangen likes en geplaatste reacties. Dit om gebruikers te motiveren en verder te binden aan het platform.

DTT

Amsterdam
DTT
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe