Bear X Sumedia

Omschrijving

Op de BEAR 2.0 website moet het verhaal achter de gezonde BEAR snacks duidelijk naar voren komen in geanimeerde storytelling. De multisite is gemaakt voor 8 landen en laat bezoekers op een fun manier kennismaken met de tussendoortjes en het verhaal achter BEAR.

Doel

De wens van de opdrachtgever was: een 2.0 website waarbij bezoekers snel & op een leuke manier worden geïnformeerd over wat de gezonde BEAR snacks, wat de USP’s zijn van de tussendoortjes en ervoor zorgt dat de snacks blijven hangen bij de consumenten (top of mind) + zorgen dat ze de snacks gaan kopen.

De nieuwe, interactieve website moet snel en gemakkelijk antwoord geven op wat BEAR gezonde snacks is, wat voor ingrediënten erin zitten en waarom het dé verantwoorde snack is voor kinderen. De website is mobile-first ontwikkeld met de beste combinatie tussen datadriven en intuïtief design.

De Storytelling van Bear is met animaties over de gehele website zichtbaar en sluit aan bij de verpakkingen van de snacks. Het karakter van BEAR komt op iederee pagina tot leven en zorgt voor herkenbaarheid voor de consument. De website is gemaakt voor 8 landen en moet een GEO & IP-section hebben en gemakkelijk aan te passen voor een land.

Resultaat

Het resultaat is een website die eruit springt tussen de andere spelers in de healthy snackmarkt. Op elke pagina vind je weer een nieuw bewegend beeld van het karakter BEAR, custom producthovers en achtergrondanimaties.

De website is digitoegankelijk gemaakt en voldoet aan de WCAG wet- en regelgeving (A, AA & AAA), dit was een eis vanuit de Amerikaanse markt. De website is gemaakt in CakePHP, Sass & Javascript. De meest moderne technieken zijn toegepast: de Intersection Observer API, oftewel op basis van het scrollgedrag starten de animaties. Er is ook een verschil tussen de mobiele en desktop versie van de website, op mobiel worden er andere elementen weergeven. De website is een multisite: 1 cms voor meerdere urls. De website is nu live in 8 landen.

Sumedia

Arnhem
Sumedia
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe