Uselab

  • 0
Uitgelichte case

FieldScout

FieldScout geeft boeren in Nederland laagdrempelig toegang tot precisielandbouw. De app geeft inzicht in de staat van gewassen op basis van satelliet- en dronebeelden. Door de app krijgen gewassen per vierkante meter of zelfs per plant de behandeling die ze nodig hebben. FieldScout maakt landbouw efficiƫnter, goedkoper en duurzamer.

Over Uselab

Uselab is een full service digital agency. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen interactieve toepassingen. Toepassingen die onderscheidend, gebruiksvriendelijk en bovenal relevant voor de doelgroep zijn. Uselab bestaat ruimt 15 jaar en werkt onder andere voor: Zilveren Kruis Achmea, Honeywell, Autoriteit Consument en Markt (ACM), waterleidingbedrijf Waternet, woningcorporatie Eigen Haard, Kroon-Oil en SURF.

Identiteit

Wij werken op vaak op strategisch niveau samen met onze klanten, waarbij we niet denken in middelen, maar in resultaten. Eigenlijk begint het echte werk pas na de realisatie van productie. We monitoren namelijk continu de prestaties en sturen bij waar nodig. We zijn eerder een pro-actieve partner dan een leverancier. We denken onafhankelijk van platform: desktop, tablet of smartphone. We bieden de gebruiker de juiste informatie, functionaliteit en ervaring op het juiste moment. We meten de prestaties van onze producties zodat wij voor onze klanten maar ook voor onszelf bewijzen dat wat we maken ook echt iets oplevert.

Missie

Omdat de toepassingen die wij maken relevant en echt nuttig zijn worden ze gebruikt door de doelgroep en bereiken onze klanten hun doelen. We maken het relevant door de gebruiker van de toepassing zo goed mogelijk te leren kennen en de gebruikerservaring vervolgens persoonlijk te maken. Al het overbodige wordt achterwege gelaten. We kiezen daarbij een vorm en een gebruikerservaring die onderscheidend is en perfect past bij de strategie of het merk van onze klanten.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe