TRIMM

  • 0
Uitgelichte case

My Coulisse Customer Portal

My Coulisse is een Customer Portal waarbij er een uniforme gebruikerservaring wordt geboden voor verschillende functionaliteiten waar deze zich voorheen in separate processen en silo’s bevonden. Hiermee zijn klanten in control en wordt een grote efficiencyslag geslagen waarmee Coulisse haar leidende en innovatieve positie globaal verder uitbouwt.

Over TRIMM

TRIMM is een internetbureau met een sterke focus op B2B. Vanuit Enschede en Baarn helpen we klanten met internetoplossingen op het snijvlak van marketing en IT. Onze expertise is breed en bestaat uit strategie, concept, portals, websites, campagnes en hosting. Wij zetten deze in voor nationale en internationale klanten als KPN, Philips, Victron Energy, ROSEN Group, TenCate, Pentair en Teijin Aramid. Meer weten? www.trimm.nl

Identiteit

We vinden het een compliment om bescheiden en het meest degelijke internetbureau van Nederland genoemd te worden. TRIMM staat al twee decennia garant voor vloeiende interactie voor én achter de schermen. We werken met 100 specialisten die zich gepassioneerd over de volle breedte inzetten om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken.

Missie

TRIMM is het internetbureau met één doel: online ambities van onze klanten omzetten in succes.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe