Synetic

  • 0
Uitgelichte case

Innovatieve mediabank voor Bejo Brandportal

Het mediaplatform van groentezaadveredelaar Bejo was tien jaar oud en aan vernieuwing toe. Uploaden ging traag en de zoekfunctie was onnauwkeurig. Ook het verzamelen en delen van media kon verbeterd worden. Tijd voor een opfrisbeurt met nieuwe features die het gebruiksgemak van de tool vergroten.

Over Synetic

Synetic is dé full service digital agency uit Haarlem en biedt een thuis aan ruim 35 vakspecialisten. Ze zijn eager, slim en eigenzinnig en denken graag mee op het gebied van strategie, design en development.

Identiteit

Met moderne webtechnologie ontwikkelen we native apps, web apps, sites en stroomlijnen we de meest complexe processen met onze API-koppelingen. We hebben ruime ervaring in het realiseren en beheren van business critical web-omgevingen. Wij zijn gespecialiseerd in de frameworks Drupal, Symfony en Vue.js.

Missie

Onze designers, developers en testers werken Scrum en denken Lean. Kwaliteit is een rode draad in onze dienstverlening; de processen zijn ingericht, de tools aanwezig en we zijn ISO 27001-gecertificeerd.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe