Rox Media

  • 0
Uitgelichte case

Supersnel unieke projectwebsites voor Heijmans

Heijmans laat jaarlijks vele projectwebsites ontwikkelen. Daarbij wordt vaak het wiel opnieuw uitgevonden. Dankzij digitale transformatie van verschillende processen staat er nu één krachtig framework voor website ontwikkeling. Het gevolg? Een sterker eindresultaat, 80% kostenbesparing en een kortere time to market: van weken naar dagen.

Over Rox Media

Websites, webshops en webapps op maat. Met een helder traject en duidelijke communicatie. Met doelgerichte en bewezen oplossingen helpen we organisaties naar de volgende online stap.

Identiteit

Rox Media internetbureau in het centrum van Rotterdam met een jonge ambitieuze groep vakidioten. Onze vakkennis zetten we in voor zowel grote corporates als lokale ondernemingen in de regio. Beide dagen ons uit op hun eigen manier. En daar houden we van.

Missie

We geloven niet in het wiel opnieuw uitvinden, maar steken liever onze tijd in oplossingen die onze klant écht verder helpen. Slim maatwerk noemen we dat. Dit doen we onder andere door het gebruik van open-source techniek en best practices. We zijn een platte organisatie waar iedereen direct met elkaar samenwerkt om tot het beste resultaat te komen. Door deze sterke focus op efficiëntie zijn we in staat zowel onze grote als kleine opdrachtgevers goed te bedienen. Kwaliteit verliezen we hierbij nooit uit het oog. Sterker nog, we kicken juist op pixel-perfect designs, en clean code.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe