Reprovinci Creative Industries

  • 0
Uitgelichte case

muZIEum

Na bezoek aan de donkerbeleving van het muZIEum kan je niet anders concluderen dan dat je anders kijkt naar de uitdagingen die blinden en slechtzienden dagelijks moeten aangaan. Deze transitie hebben we de focus gemaakt van de online communicatie van het muZIEum.

Over Reprovinci Creative Industries

Reprovinci: het creatieve bureau dat impact creëert. Wij helpen je nadenken over jouw organisatie. Wie je bent, wat je wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Daar werken we hard voor. Omdat we geloven dat mooie dingen vooral ontstaan als je samenwerkt.

Identiteit

Nieuwsgierig om grenzen op te zoeken, maar nuchter genoeg om te snappen dat sommige dingen ook gewoon moeten werken. Daarom zitten wij het liefst met de ondernemer zelf om tafel: Iemand die met ziel en zaligheid aan het roer van een bedrijf staat. In dít soort mensen herkennen wij onszelf.

Missie

De klant van de klant centraal zetten om een optimale (online) beleving te creëren met als doel een conversie verbetering te behalen. In alles wat we doen gaan we uit van eerlijkheid, creativiteit, verbondenheid en gedrevenheid. Daarom zijn de relaties die we aangaan altijd gebaseerd op vertrouwen. Samen mooie dingen maken.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe