Perplex Digital B.V.

  • 0
Uitgelichte case

Schrijven om gelezen te worden

Kennis maken én delen is bij Dirkzwager verankerd in het DNA. Bij de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad delen de ruim 140 advocaten, notarissen en fiscale adviseurs dagelijks hun kennis op dirkzwager.nl. Het contentplatform is daarmee de belangrijkste online bron van actuele juridische en fiscale informatie.

Over Perplex Digital B.V.

Internet én marketing is waar we goed in zijn. Hoe integreer je (online) instrumenten en laat je middelen optimaal van elkaar profiteren? We bedenken het niet alleen, we realiseren het ook. Kort samengevat: Creatieve ideeën, Digitaal doen, altijd gericht op meetbaar resultaat.

Identiteit

Gewoon goed werk leveren klinkt misschien wat eenvoudig, maar het is wel de kern. We zijn creatief, investeren veel in kennis, hebben echte specialisten in huis, weten goed waar we mee bezig zijn en aan onze inzet zal het niet liggen. Onze kracht is we langdurige relaties kunnen opbouwen met onze opdrachtgevers. Wat we samen bedenken voeren we ook uit. En juist door dat proces blijven we leren en kunnen we meer en meer waarde voor onze opdrachtgevers toevoegen.

Missie

Bij alles wat wij ontwikkelen, van content, design, campagnes tot techniek nemen wij de beoogde doelgroep als uitgangspunt. Als zij de waarde van de website, campagne of applicatie inzien, wordt deze "vanzelf' gebruikt. Met concreet resultaat voor u als opdrachtgever tot gevolg.

+ Voeg case toe