OBM

  • 1
Uitgelichte case

RB voor ondernemers,

Het Register Belastingadviseurs is dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Om het beroep en meerwaarde van een Register Belastingadviseur bij mkb-ondernemers onder de aandacht te brengen heeft OBM de campagne Beste ondernemer, gelanceerd. Deze campagne is crossmediaal uitgerold via een campagnewebsite, Facebook, LinkedIn, Instagram, Google Advertising en radio.Over OBM

OBM is een full-service online marketing bureau en wij ontwikkelen marketingcampagnes voor organisaties. We brengen het merk en de doelgroep bij elkaar. Ons team van strategen, designers en online marketing specialisten zijn het verlengstuk van jouw organisatie. We werken iedere dag aan creatieve campagnes, videoproducties, marketing plannen, online platformen, social media content, adverteren, analyseren en nog veel meer.

Identiteit

Met een jong team van specialisten staan wij iedere dag klaar voor onze klanten. We hebben één ding gemeen. We willen samen het beste resultaat behalen! 


Missie

Met de nieuwste innovatieve mogelijkheden willen wij toffe organisaties helpen met het bereiken van het beste online resultaat. Strategisch en met de juiste creativiteit, maar alles gebaseerd op data. 


Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe