NOBEARS

  • 0

Over NOBEARS

NoBears is partner voor organisaties die het aandurven om online te veranderen, groeien en innoveren. Als ervaren online bureau hebben we alle specialisaties in huis. Onze conceptdenkers, designers, developers en online-marketeers hebben één gemeenschappelijk doel: jouw online succes. Een creatieve kruisbestuiving die zorgt voor een effectief online project dat op alle niveaus klopt als een bus.

Identiteit

Winnen doe je samen. Je digitale project is pas goed wanneer het werkt én klopt met de merkwaarden. Daarom geloven we in co-creatie. Want chemie heb je nu eenmaal niet in je eentje, maar alleen bij goede samenwerking. NoBears vraagt, adviseert en anticipeert, terwijl jij doelstellingen omschrijft en feedback levert. Een dynamisch proces waarin we elkaar pas écht goed leren kennen – met mooi werk en een duurzame relatie tot gevolg. Want online succes is altijd voor herhaling vatbaar. Toch?

Missie

We zijn gespecialiseerd in concept, design, development en marketing. Ideeën vertalen wij graag naar een online strategie met een doelgroep gerichte benadering. Met inzicht gedreven passie brengen we design, technologie, marketing en ondernemende inzichten samen tot een sterk concept of lange termijn strategie.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe