Netvlies Internetdiensten

  • 0
Uitgelichte case

40% omzetgroei dankzij nieuwe website en marketingaanpak

De nieuwe website van Merk-Echt speelt in op de belangrijkste informatiebehoefte van de doelgroepen, is snel, taakgericht en uitstekend ingericht op SEO. Daarnaast passen we personalisatie toe en ondersteunen we doorlopend met online marketingcampagnes. De oogst? Een verdubbeling van het aantal leads gestegen bedrijfsomzet van 40 procent.

Over Netvlies Internetdiensten

Netvlies is een Brabants full service internetbureau. We hebben al 15 jaar ervaring met het online realiseren van onze klantdoelstellingen. Dit doen we voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Identiteit

We zien onszelf het liefst in de rol van strategisch partner. We werken vanuit ons full service concept aan oplossingen die zorgen voor een meetbaar resultaat voor onze opdrachtgevers. Standaard én innovatieve oplossingen, die mensen en organisaties met elkaar verbinden. Het team van Netvlies, gevestigd in 2 kantoren aan de Bredase Haven, bestaat uit ongeveer 40 online talenten. Zij hebben ieder de ambitie vanuit hun expertise oplossingen te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Doordat Netvlies een full service internetbureau is, kunnen we deze oplossingen vrijwel altijd zelf realiseren. Met Netvlies heeft u één vakkundig en betrokken aanspreekpunt voor de diverse online diensten die we aanbieden: van websites tot een social media strategie en van internet marketing tot maatwerk webapplicaties.

Missie

Het toegankelijk maken van de modernste technieken en meest opzienbarende ontwerpen voor al onze klanten en bijdragen aan hun online succes.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe