Mirabeau

  • 0
Uitgelichte case

NVM MakelaarSpiegel

De MakelaarSpiegel, een groot scherm met een camera, toont real-time kenmerken zoals leeftijd en emotie, maar herkent ook of je een bril, baard, snor of make-up draagt. Dankzij een koppeling met de NVM-database krijgt de makelaar zijn laatste drie verkochte objecten te zien als hij voor de MakelaarSpiegel staat.

Over Mirabeau

Mirabeau is een full-service digital agency. Wij helpen bedrijven aan de beste service- en productervaring voor hun klanten. Door design en technologie te combineren, creƫren we digitale producten en diensten die perfect passen in het leven van iedereen.

Identiteit

We werken samen met marktleiders in Retail, Travel, Finance en B2B. Als Cognizant Digital Business hebben we een continu groeiend dienstenaanbod en wereldwijd bereik. Mirabeau heeft bijna 300 medewerkers en heeft kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hoorn, Leeuwarden, Parijs en Guangzhou. Lees meer over Mirabeau op www.mirabeau.nl.

Missie

Samen met onze klanten zoeken we de grenzen van technologie en design op voor de perfecte digitale ervaring. Daarom vertrouwen succesvolle bedrijven als Air France-KLM en ING al jaren op ons zodat ze digitaal voorop blijven lopen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe