LimoenGroen

  • 0
Uitgelichte case

24Kitchen.nl: het grootste culinaire platform van Nederland

Met meer dan 270.000 Facebook-fans, een database met ruim 5.800 recepten en bijbehorende kookvideo’s, 800.000 unieke bezoekers per maand, eigen kookboeken, evenementen en dé leidende culinaire televisiezender, is 24Kitchen.nl het grootste culinaire platform van Nederland.

Over LimoenGroen

Een website ontwikkel je niet alleen voor vandaag, maar vooral voor de toekomst. LimoenGroen gelooft als webbouwer in duurzame weboplossingen. Hoe en waar je de website ook gebruikt, wij maken geen onderscheid. Of dat nou op een desktop, mobiele telefoon of speech reader is: LimoenGroen levert enkel toegankelijke weboplossingen.

Identiteit

Onze websites ontwikkelen wij in Drupal, een open source systeem. Onze aanpak is Agile. Want wij vinden dat de beste producten worden geleverd in een goede samenwerking. Samen met opdrachtgevers en onze partners. Door ook het beheer en onderhoud op ons te nemen, blijven onze producten veilig en opdrachtgevers tevreden. Maar vooral: eindgebruikers die elke dag genieten van onze websites. Nu en in de toekomst.

Missie

LimoenGroen, bouwt aan een duurzame toekomst. www.limoengroen.nl

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe