Hoppinger

  • 2
Uitgelichte case

Eén app voor 30.000 reizigers van passend vervoer Rotterdam

Met Trevvel werken we continu aan de digitalisering van hun dienstverlening en processen. Van digitale oplossingen die de reiziger faciliteren, tot de naadloze integratie van werkprocessen en systemen tussen kantoormedewerkers en chauffeurs. Zo verbeteren we de dienstverlening van Trevvel en maken we het leven van reizigers steeds plezieriger.

Over Hoppinger

We zijn een digital agency in Rotterdam met 75 experts. Sinds 2001 specialiseren we ons in e-business portals, custom e-commerce oplossingen en complete digitale transformaties.

Identiteit

We love a challenge! In een complexe digitale wereld maken we het voor merken en hun publiek zo makkelijk mogelijk. We vertalen uitdagende vraagstukken naar de beste oplossingen voor web en native. Uitgedaagd worden is essentieel voor ons. We pionieren met innovatieve technologie en opdrachten waarmee we impact kunnen maken. Data is alles. We meten de resultaten van ons werk en gebruiken die om beslissingen te nemen. En we zijn kritisch, want we knokken voor keuzes die het beste zijn voor onze klanten en hun publiek. Zo maken we als strategisch partner digitale ambities waar. Samen met opdrachtgevers formuleren we mijlpalen en creëren we concepten om die te behalen. We kiezen voor de technologie die het beste bij hun vraagstuk past. Websites en pagina’s optimaliseren we zodat ze beter converteren, en met online campagnes brengen we websites en apps onder de aandacht.

+ Voeg case toe