Have A Nice Day

  • 0
Uitgelichte case

MijnDeur2.0

Het platform berkvens.mijndeur.nl laat kopers van nieuwbouwwoningen eenvoudig deursets in hun nieuwe woning samenstellen. Zeer gebruiksvriendelijk, dankzij een unieke deurenconfigurator, direct gekoppeld aan de productiesystemen van Berkvens. Hiermee worden kopers door hun nieuwe woning begeleid en zien zij alle mogelijke keuzes in fraaie realtime gegeneerde (CGI) afbeeldingen.

Over Have A Nice Day

Sinds eind 2017 zijn we onderdeel van Intracto, het grootste onafhankelijke digital agency van België. Met samen ruim 200 collega’s in Nederland en België hebben we alle expertise in huis die nodig is voor je volgende digitale uitdaging. Waar we starten is afhankelijk van de stappen die je tot dusver hebt gezet. Daarvoor zitten we echt samen met onze klanten aan tafel en challengen je om de allerbeste klantgerichte digitale oplossingen te ontwikkelen.

Identiteit

We zijn gedreven en nuchter. En we willen samen met jouw organisatie verder groeien. Door slimmer, sneller en 100% vanuit de eindgebruiker te denken. Door geweldige platformen voor merken en organisaties te ontwerpen, te bouwen en te optimaliseren.

Missie

Vandaag is een mooie dag om je digitale kansen te pakken. Om je klanten een overweldigende merkervaring te bieden. Om je markt op te schudden met een nieuwe digitale business accelerator waar je hele organisatie in gelooft. Om onderdeel te zijn van een team van experts dat helemaal wordt samengesteld rond jouw vraagstuk. Om met scherpte, lef en kennis je markt te gaan veroveren.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe