DTT

  • 0
Uitgelichte case

Hebban boeken community app

Een digitale boekenclub, welke boekenliefhebber wil dat nou niet? Hebban, de populairste boekensite van Nederland en Vlaanderen, was op zoek naar een applicatie. Daarom hebben Hebban en DTT samengewerkt om de Hebban Boeken Community app te creëren.

Over DTT

Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Een full service multimediabureau, waar het resultaat telt.

Identiteit

DTT is niet je standaard software ontwikkelclub, naast inhoudelijk technische kennis beschikken we ook over een gedegen marketingachtergrond. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel voor een bevredigende eindoplevering. Wij communiceren open, eerlijk en geven onze opdrachtgevers inzicht in de voor- en nadelen van de gekozen eindoplossing. Bij DTT gaan we niet voor 'quick wins' maar voor het opbouwen van lange termijn relaties en opleveringen van hoge kwaliteit. Wij begrijpen dat hier de toekomst in ligt.

Missie

In ons doen en denken is DTT resultaatgericht en bewaken we de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. Alvorens we van start gaan met de ontwikkeling is het belangrijk dat er een duidelijk beeld bestaat over de doelstellingen op de lange en de korte termijn, de doelgroep en het verdienmodel. Ook in deze cruciale voorbereidende fase staat DTT u graag bij. Daarnaast adviseren wij u ook omtrent de promotie, beveiliging, distributie en het verdienmodel van uw oplossing. Allemaal belangrijke ingrediënten waarmee we ideeën en wensen, om weten te zetten tot geslaag. Bij DTT zien we een nieuwe opdracht niet enkel als extra omzet maar vooral ook als een uitdaging en een kans om onze kennis en kunde te demonstreren. Een kans om een succesvol project neer te zetten, welke de toekomstperspectieven van onze opdrachtgever en (daarmee) van DTT verder verbeterd.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe