DSlab

  • 0

Over DSlab

DSlab is dé expert in de productie van digitaal reclamemateriaal gericht op online marketing voor jouw bedrijf of voor jouw klant. Naast een mooi design, maken wij opvallende animaties, zijn we meesters in video animatie / editing en ontwikkelen we interactieve, intelligente en dynamische HTML5 banners voor ieder doel en in ieder formaat. We maken zowel losse creatie als creaties voor volledige digitale campagnes. Zie DSlab als een creatie afdeling binnen jouw bedrijf, maar dan extern, flexibel en met een laag risico. Er zijn namelijk weinig bedrijven die fulltime creatie experts nodig hebben en daarom vaak grafische vormgevers inzetten die “ook wel een banner kunnen maken” en dat is zonde! Je hebt grote budgetten voor marketing, maar haalt hier niet het maximale uit door te besparen op professionele banners. Met DSlab hou je zelf de marketing regie in handen, maar met premium banners voor het beste resultaat! Laten we samenwerken, de mooiste creaties maken en het beste resultaat halen!

Identiteit

De digitale advertentiemarkt raakt verzadigd met saaie banners. Wij willen dat jouw digitale reclamecampagne weer opvalt en (weer) zo efficiënt mogelijk is. Dit doen we door met ons creatieve en jonge, maar ervaren team door te gaan tot jij tevreden bent! Als digitale advertentie ontwikkelaar vinden we langdurige relaties enorm belangrijk, zodat we het maximale uit een samenwerking kunnen halen. Wie elkaar leert kennen gaat sneller en efficiënter samenwerken en daar heeft iedereen baat bij. Wij zien relaties namelijk als samenwerkingen waar beide partijen beter van moeten worden, win-win! Deze samenwerkingen leggen we dan ook graag vast in een partner deal waarbij we extra scherpe tarieven en leuke extra’s kunnen bieden.

Missie

DSlab is hard op weg om dé go-to partij van de Benelux te worden als het aankomt op de beste prijs-kwaliteit verhouding digitale advertenties voor zowel premium als programmatic campagnes. We willen het bedrijfsleven overtuigen dat kwalitatieve banners, die over het algemeen meer kosten dan de standaard simpele banner, veel efficiënter zijn en daardoor onder aan de streep juist meer opleveren (of kostenbesparend zijn op advertentiebudget)! Daarnaast wil je toch ook dat jouw spectaculaire merk of product op een spectaculaire manier aan je doelgroep getoond wordt? Wij zorgen ervoor dat jouw digitale banners opvallen in de grijze banner massa voor een betaalbare prijs. Dit doen we door kennis te combineren met creativiteit, diverse technieken en het inbouwen van gave functionaliteiten. Ben jij er klaar voor om je digitale reclamecampagne naar een hoger niveau te tillen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe