Dept

  • 0
Uitgelichte case

Een global e-commerce transformatie voor GANT

In vijf maanden live met een gloednieuw e-commerce systeem én design. We zijn pragmatisch te werk gegaan: eerst de webshop zo snel mogelijk live, en daarna een uitgebreid redesign traject en de ontwikkeling van een nieuwe rollout. Het resultaat: een future-proof webshop die perfect past bij Gant's eigentijdse karakter.

Over Dept

Wij zijn Dept: een internationaal netwerk van leading digital agencies in Europa en de US. Bij Dept combineren de beste mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven een stukje makkelijker maken.

Identiteit

Een perfecte combinatie van creativiteit, data en code. Dát is ons geheim. We doen het hele traject: van strategie tot social, van design tot development en van concept tot content. Met jouw kennis van de markt en onze kennis van online maken we mooie dingen waar gebruikers blij van worden.

Missie

Bij Dept combineren de beste mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven een stukje makkelijker maken.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe