Dept

  • 0
Uitgelichte case

SIRE Waardeer het. Repareer het.

In Nederland gooien we heel wat spullen weg (50 kilo per persoon per jaar) .‘Waardeer het. Repareer het.’ maakt mensen bewust van de waarde van die spullen en roept mensen op om zelf te repareren. Want repareren geeft je trots, voldoening en een vollere portemonnee terug.

Over Dept

Wij zijn Dept: een internationaal netwerk van leading digital agencies in Europa en de US. Bij Dept combineren de beste mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven een stukje makkelijker maken.

Identiteit

Een perfecte combinatie van creativiteit, data en code. Dát is ons geheim. We doen het hele traject: van strategie tot social, van design tot development en van concept tot content. Met jouw kennis van de markt en onze kennis van online maken we mooie dingen waar gebruikers blij van worden.

Missie

Bij Dept combineren de beste mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven een stukje makkelijker maken.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe