Dept

  • 0
Uitgelichte case

Vitesse App

Voetbal is een mondiale sport en buitenlandse competities worden op tv uitgezonden. Supporters zijn anno nu gewend invloed te hebben op het resultaat. Voorheen printte Vitesse wekelijks VITESSE-VANDAAG, maar daarvoor in plaats ontwikkelden wij de interactieve Vitesse app met een volledig uitgebreide voorbeschouwing voor elke aankomende wedstrijd.

Over Dept

Wij zijn Dept: een internationaal netwerk van leading digital agencies in Europa en de US. Bij Dept combineren de beste mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven een stukje makkelijker maken.

Identiteit

Een perfecte combinatie van creativiteit, data en code. Dát is ons geheim. We doen het hele traject: van strategie tot social, van design tot development en van concept tot content. Met jouw kennis van de markt en onze kennis van online maken we mooie dingen waar gebruikers blij van worden.

Missie

Bij Dept combineren de beste mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven een stukje makkelijker maken.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe