Betawerk

  • 1
Uitgelichte case

Arbeidsmarktdashboard - 'TomTom' van de arbeidsmarkt

De mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt aanpakken, door inzicht te krijgen in data: Dát is het doel van het arbeidsmarktdashboard. Het dashboard is innovatief, actueel en combineert diverse databronnen, waardoor er een consistent beeld van de arbeidsmarkt ontstaat.

Over Betawerk

Betawerk is een bureau voor online strategie en creatie. Wij creëren digitale oplossingen voor complexe uitdagingen in een veranderende wereld. Wij ontwikkelen prijswinnende websites en applicaties, met Drupal, en slimme online strategie, aan de hand van Service Design Thinking. In 2016 wonnen we met een case voor het MUMC+, de Zilveren Dutch Interaction Award. In 2017 leverde ons werk drie nominaties voor de Drupal Splash Awards op; de Award voor Mijn U-center werd verzilverd.

Identiteit

Betawerk is een familiebedrijf uit Heerlen, opgericht door drie broers, dat is uitgegroeid tot specialist in innovatieve online projecten, met name voor zorg en onderwijs. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar mensen en organisaties met prikkelende ideeën en niet voor de hand liggende vragen. Deze uitdagingen vormen de start van een proces; een samenwerking waarin co-creatie met onze klanten centraal staat.

Missie

Meer dan ooit staan de fysieke en digitale wereld met elkaar in verbinding. Dit zorgt voor complexe vragen op het gebied van online zichtbaarheid, communicatie en het (veilig) omgaan met informatie. Deze uitdagingen vragen om de juiste strategie en tools.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe