Betawerk

  • 1
Uitgelichte case

Arbeidsmarktdashboard - 'TomTom' van de arbeidsmarkt

De mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt aanpakken, door inzicht te krijgen in data: Dát is het doel van het arbeidsmarktdashboard. Het dashboard is innovatief, actueel en combineert diverse databronnen, waardoor er een consistent beeld van de arbeidsmarkt ontstaat.

Over Betawerk

Betawerk is een strategisch internetbureau. Wij creëren digitale oplossingen voor complexe uitdagingen in een veranderende wereld. Wij ontwikkelen prijswinnende websites en applicaties. Daarvoor gebruiken we Drupal en slimme online strategie aan de hand van methodes zoals Service Design Thinking. We zijn gecertificeerd leverancier voor de overheid en zorgsector, met ISO27001 en NEN7510-certificaten voor informatiebeveiliging van (bijzondere) persoonsgegevens en patiëntgegevens.

Identiteit

Betawerk is een familiebedrijf uit Heerlen. Opgericht door drie broers is het buro uitgegroeid tot een specialist in innovatieve online projecten voor met name zorg, onderwijs en (semi)overheid. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar mensen en organisaties met prikkelende ideeën en niet voor de hand liggende vragen. Deze uitdagingen vormen de start van een proces; een samenwerking waarin co-creatie met onze klanten centraal staat.

Missie

Meer dan ooit staan de fysieke en digitale wereld met elkaar in verbinding. Dit zorgt voor complexe vragen op het gebied van online zichtbaarheid, communicatie en het (veilig) omgaan met informatie. Deze uitdagingen vragen om de juiste strategie en een flexibele set tools.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe