Adwise - Your Digital Brain

  • 0
Uitgelichte case

Revolutionair platform in het vastgoed-onderhoudsdomein

Het Ziezodan platform verbindt huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven. Door een slimme combinatie van techniek, data en artificial intelligence, is het maken en plannen van een afspraak vele malen efficiënter en leuker geworden. Met als doel om de klanttevredenheid van huurders te verbeteren.

Over Adwise - Your Digital Brain

Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten jouw bedrijf continu op voorsprong bij het online realiseren en overtreffen van je business ambities. Adwise biedt je de innovatiekracht, de expertise, de mensen, het enthousiasme en de nuchtere mentaliteit die ervoor zorgt dat al je investeringen direct en geïntegreerd optellen voor je zakelijke ambities en dromen.

Identiteit

Adwise gelooft in geïntegreerde digital business development. En dat betekent nogal wat. Bijvoorbeeld dat we niet denken in separate oplossingen, maar juist in het optimaal laten samenwerken van alle digitale mogelijkheden. De ervaring die je klant heeft is daarbij het uitgangspunt. Al onze expertise en specialisme, onze nieuwsgierigheid en ambitie om voorop te lopen staan in het teken van de ervaringen die je klanten en je medewerkers bij je hebben. Adwise denkt niet in websites, campagnes en tools, maar in digital business development. Wij zijn ‘your digital brain’ die je iedere dag weer helpt om alle online mogelijkheden en innovaties optimaal te combineren en integreren, zodat echt alles wat je digitaal in huis hebt optelt (en zelfs vermenigvuldigt) voor de resultaten.

Missie

Wij bestaan om de business ambities van onze klanten te helpen realiseren door vanuit zowel innovatiedrang, als nuchtere ervaring en realiteitszin altijd precies te weten wat er digitaal nodig is.

+ Voeg case toe