Stijlvolle responsive website

Omschrijving

Voor BonsenReuling heeft Frontis een stijlvolle responsive website ontworpen en ontwikkeld op basis van Frontis CMS. De website is gelanceerd in 3 talen: Nederlands, Duits en Engels.

Doel

Heldere indeling met handige widget
Op de homepage en vervolgpagina's zijn de kleuren uit de huisstijl verwerkt in de diverse elementen. Door dat de verschillende diensten prominent aanwezig zijn op de homepage kunnen bezoekers eenvoudig en snel doorklikken naar het onderwerp waar zij meer over willen weten. Verder is op de homepage een widget opgenomen die door middel van RSS blogartikelen van de website hetondernemersblog.nl inlaadt binnen het design van de website.

Eenvoudig contactpersonen linken
De medewerkers van BonsenReuling hebben ieder eigen specialiteiten. Om snel de juiste persoon voor een vraag te vinden staan bij de desbetreffende diensten direct de contactpersonen met contactgegevens vermeld. Zo hoeven bezoekers niet te zoeken en is de drempel om daadwerkelijk contact op te nemen lager. Deze functie is volledig onderhoudbaar in het Frontis CMS.

Resultaat

In-site sites
Voor specifieke toepassingsgebieden heeft BonsenReuling speciale sites ingericht: Salaris-desk.nl, Duitsland-desk.nl, Pensioen-desk.nl en Innovatie-desk.nl. Deze websites zijn te bereiken via een aparte URL, maar verwijzen vervolgens door naar pagina's binnen de corporate website, zodat ze qua inrichting en stijl aansluiten op de corporate website én binnen hetzelfde CMS onderhoudbaar zijn.

Frontis

Varsseveld
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe