Responsive website en SEO/SEA-advies

Omschrijving

Voor Flexitec, specialist in goederenliften en personenliften, realiseerden we een nieuwe, responsive website die voldoet aan de laatste standaarden. Tegelijkertijd hebben onze online marketing specialisten advies gegeven op het gebied van SEO en SEA om de website online nog beter te profileren.

Doel

Sliders geïnspireerd door liften
De sliders op de homepage zijn gebaseerd op de verticale beweging die een bewegende lift maakt. In tegengestelde richting bewegen de sliders, met daarin sprekende beelden van referenties, op en neer. Zo krijgen bezoekers in een oogopslag al een goed beeld van de liften die Flexitec kan maken.

Daaronder zijn de productcategorieën van Flexitec overzichtelijk uiteengezet. Via opvallende call-to-action buttons kan men direct brochures bekijken, een advies gesprek aanvragen of referenties bekijken. Tot slot wordt er een drietal inspirerende projecten getoond.

Resultaat

Tekeningen, bestekteksten en brochures downloaden
Naast brochures die men online kan downloaden op een specifieke pagina, heeft Frontis een aparte pagina ingericht voor het downloaden van CAD-tekeningen en bestekteksten. Per productcategorie is er een uitklapmenu met daaronder de beschikbare typen liften. Downloads zijn beschikbaar als PDF, DOC en DWG. Voor brochuredownload is er een visuele call-to-action banner uitgewerkt die Flexitec zelf kan instellen op de verschillende pagina's. De CAD en Bestekservice is via de banners bovenaan de website op elke pagina direct bereikbaar, net zoals het aanvragen van een offerte.

Gericht SEO en SEA advies
Onze online marketing specialisten hebben met Flexitec meegedacht met de inzet van zoekmachine optimalisatie en -adverteren. Tegelijkertijd zijn er verschillende optimalisatieslagen toegepast binnen bestaande AdWords-campagnes met een lager advertentiebedrag en efficiënte campagnes als resultaat. Tijdens een gerichte training AdWords en Analytics is deze optimalisatieslag verder toegelicht en hebben we tips en trucs gegeven voor vervolgonderhoud. Ook is het online dashboard Geckoboard ingericht, zodat Flexitec zelf de belangrijkste KPI's in de gaten kan houden.

Frontis

Varsseveld
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe