Nieuwe website met productmodule

Omschrijving

Voor Heinkel, producent van machines voor vast-vloeistof scheiding in de procesindustrieën, heeft Frontis een geheel nieuwe website ontwikkeld. Met de geïntegreerde productmodule filtert de bezoeker eenvoudig de gewenste producten.

Doel

Helder en overzichtelijk
Op de homepage wordt gewerkt met grote close-ups van werkprocessen met de producten van Heinkel in de hoofdrol. Verder geeft de website een duidelijk beeld van Heinkel en haar bedrijfsactiviteiten. Zo hebben bezoekers dankzij de productmodule een helder overzicht van de mogelijkheden.

Resultaat

Compleet productassortiment op de website
In het menu op de website heeft Heinkel haar gehele productassortiment opgesplitst in verschillende productgroepen. Op de vervolgpagina, die tevens dient als landingspagina, krijgen bezoekers meer informatie over de desbetreffende productgroep. Op het moment dat men vanuit deze vervolgpagina doorklikt naar 'View products' wordt in de productmodule automatisch gefilterd op de laatst bezochte productgroep.
Met de productmodule kan Heinkel haar complete productassortiment eenvoudig importeren naar en exporteren vanuit de website. De productinformatie (afbeeldingen, specificaties, eigenschappen en filters) is met de Productmodule op één centrale plek in het Frontis CMS beheren. Met het productfilter kunnen bezoekers eigenschappen filteren, zodat zij sneller uitkomen bij het gewenste product.

Overige informatie

Eenvoudig nieuwsbrieven versturen vanuit het CMS
Frontis heeft eveneens de Nieuwsbrief- en Rapportagemodule gekoppeld binnen het CMS van de website, zodat Heinkel vanuit het CMS nieuwsbrieven kan inrichten, versturen én analyseren.

Frontis

Varsseveld
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe