Ardanta - We houden het simpel & overzichtelijk

Omschrijving

Ardanta is een Nederlandse uitvaartverzekeraar en onderdeel van ASR Nederland. Ze biedt haar klanten en nabestaanden financiƫle zekerheid rondom de uitvaart. Daarnaast helpen zij nabestaanden om de uitvaart naar wens te laten regelen. Innovadis en Ardanta werken al ruim 15 jaar samen aan innovatieve internetoplossingen.

Doel

De merkbelofte van Ardanta is klanten helpen een bewuste keuze rond overlijden te maken en erover te praten met dierbaren. Hierdoor ervaren klanten rust & ruimte. Innovadis helpt Ardanta om deze belofte waar te maken.

Resultaat

Er zijn veel tools gerealiseerd om de belofte waar te maken, o.a. een tool waarmee de klant zelf checkt of hij voldoende is verzekerd voor zijn uitvaartwensen. En een tool voor het invullen van de uitvaartwensen in de Mijn Omgeving. Ook hielpen we met het realiseren van het platform, doodgaanendoorgaan.ardanta.nl. Tijdens de realisaties is er altijd rekening gehouden met de kernwaarden van Ardanta, overzichtelijk, simpel, nuchter en eigen & echt. We helpen ook bij de realisatie van online mogelijkheden voor de verzekeringsadviseurs. Tools om de zorgplicht in te vullen, het eenvoudig sluiten van een verzekering of het doorgeven van wijzigingen.

Overige informatie

Ervaar het gemak van online regelen. Een resultaat van jarenlange samenwerking tussen Ardanta en Innovadis.

Innovadis

Enschede
Innovadis
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe