One Shoe

  • 1
Uitgelichte case

Thuisarts: impactvol medisch contentplatform

Thuisarts.nl is de nummer 1 publieksinformatie website van Nederland over ziekte en gezondheid. Ruim 1,7 miljoen mensen vinden hier maandelijks informatie over klachten en ziekten. Hoog- en laagopgeleid, met of zonder beperking, patiënt én huisarts: de content op het platform is voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Over One Shoe

One Shoe is een snelgroeiend full service advertising and digital agency. One Shoe combineert strategie, concept, creatie, technologie en content om de opdrachtgever bij te staan met doelgerichte oplossingen voor een volledige offline en online brand en/of product experience. Campagnes, platformen, portals, apps, storytelling of e-commerce: One Shoe zorgt voor de boodschap, de content en het medium.

Identiteit

One Shoe combineert de unieke specialisaties van strategie & concept, reclame & communicatie, webdevelopment en mobile development onder een dak. Door een nauwe samenwerking tussen de verschillende expertiseteams levert dit voor een opdrachtgever niet alleen tijdswinst en een kostenbesparing op, het zorgt er ook voor dat de communicatie naadloos op elkaar aansluit. Zo wordt een succesvolle campagne gerealiseerd door een optimale mediamix samen te stellen. One Shoe adviseert vervolgens welk type medium het best aansluit bij de campagne en verzorgt, indien gewenst, ook de complete uitrol.

Missie

Bij One Shoe staat de doelstelling van de opdrachtgever en het realiseren van een mooi eindresultaat centraal. Of het nu een website is, een huisstijl, een campagne of een mobiele applicatie, we willen dat de opdrachtgever en de doelgroep ervan kunnen genieten en erover praten. Kortom, het eindresultaat moet spraakmakend en doelgericht zijn. Van het intensiveren van de relatie met de doelgroep, het herpositioneren van een merk, het professionaliseren van de website of app tot verkoopbevordering. One Shoe denkt altijd strategisch met de klant mee en kan, naast bijvoorbeeld de website, een complete communicatie of online strategie ontwikkelen die aansluit op de geformuleerde doelstellingen. One Shoe bedenkt en realiseert resultaatgerichte, spraakmakende oplossingen die uniek en creatief zijn. Of het nu een crossmediacampagne, een logo of een website is, het draait om onderscheidend werk dat waardevol is voor de consument én de opdrachtgever. De opdrachtgever kan originele en creatieve oplossingen verwachten die de gestelde doelen behaald.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe