Betawerk

  • 1
Uitgelichte case

Mijn U-center

In het Limburgse heuvellandschap ligt U-center, een bijzondere kliniek voor psychische hulp en verslaving. Mijn U-Center, een persoonlijke portal, stelt iedere cliënt in staat meer regie te nemen over zijn of haar behandeling. Via persoonlijke ondersteuning in iedere fase van het zorgtraject, ook ná het verblijf in de kliniek.

Over Betawerk

Betawerk is een prijswinnend familiebedrijf dat organisaties helpt met het realiseren van een hogere digitale volwassenheid. Als full service internetbureau zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande sites en apps met Drupal CMS. Wij maken gebruik Service Design Thinking om co-creatie processen optimaal te faciliteren.

Identiteit

Onze oplossingen creëren waarde voor opdrachtgevers op het gebied van strategische communicatie, procesdigitalisering en business development. Wij streven maximale kwaliteit na. Met een kritische blik zijn wij in staat onszelf, maar ook onze klanten, continu te bevragen. Op alle niveau’s van ons bedrijf streven we maximale duurzaamheid na. We zetten in op een duurzame relatie met onze klant, medewerkers en partners. Wij staan voor een betaalbaar en veilig internet en werken waar mogelijk met open source en open standaarden.

Missie

De wereld om ons heen verandert. Praktisch alles kan ‘smart’ worden, waardoor onze omgeving op een nieuwe manier inspeelt op onze individuele behoefte als mens. Betawerk adviseert en ondersteunt organisaties bij het bereiken van een hoger maturiteitsniveau van digitaliseren door een optimum te vinden tussen de behoefte van de klant enerzijds en de belangen van de organisatie anderzijds.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe